Christian Erasmi's 17 børn      
  4. GENERATION
     
     
    Forord
  1. Rasmus Otterström
  2. Aage Otterstrøm
  3. generation
  4. generation
   
Emmanuel
Erasmine Charlotte
Cathinca Marie
Niels Preben
Carl Aage
Marie Elisabeth
Hans Jørgen
Henrik Johan
Francisca Augusta
Christian
Marinus
Marie Elisabeth (Elise)
Emma
Carl Erasmi
Theodor
Cornelia
Lauritz Nicolai Hvidt
Slægten i Sverige
 
  5. generation
  6. generation
  7. generation
  8. generation
  9. generation
  10. generation
    Andre Otterstrøm'er
 
Francisca Augusta Otterstrøm, 1832-1910
Født 10. marts 1832 i Viborg, død 4. aug. 1910

Gift 21. nov. 1856 i ?? med. Johan Georg Keller Jensen, født 4. jan. 1818 i Stanghede ved Viborg, død 3. jan. 1886 i Hvalsø; forældre: gårdejer Peter Jensen og Ane Margrethe Keller.

7 børn: Helga Fransisca Keller Jensen, Harald Christian Peter Jensen, Christian Erasmi Otterstrøm Jensen, Jens Georg Jensen, Ellen Marie Magrethe Jensen, Marie Elisabeth Jensen (1900), Elisabeth Agnete Jensen.

Laurits Otterstrøm:
Et stykke ind i 50' erne tog Francisca plads som lærerinde hos en pastor Plenge i Saltrup i Sønderjylland. Her var det, at hun stiftede bekendtskab med apoteker Jensen i Kværn i Angel, som hun giftede sig med i 1856. Det var frygtelige vilkår, de levede under i Kværn de første år efter krigen i 1864. Han var ivrig dansk og befolkningen var meget tysk, og de hadede ham af et godt hjerte. En gang havde de endog kastet en stor sten ind gennem vlnduet for at gøre ham fortræd, men den ramte ikke. De drev det til, at de holdt et bud, der gik til et andet apotek og købte medicin for at skade ham og til sidst måtte han forlade apoteket, som blev solgt med et stort tab. Han tog tll København, hvor han vist var et år eller to. Han fik tilladelse tll at oprette apoteket i Hvalsø, som senere blev overtaget af hans Søn Christian.

 
 
Franciska Augusta Otterstrøm
Franciska Augusta Otterstrøm


Johan Georg Keller Jensen
Johan Georg Keller Jensen